//Alföldi termékek vásárlása Veszprémben

Alföldi termékek vásárlása Veszprémben

A szaniter termékek vásárlása esetén roppant fontos, a minőség és a kialakítás is. Éppen ezért nem mindegy hogy hol és milyen gyártótól vásárolunk. Szerencsére elmondhatjuk, hogy a Kárpát-medencében találhatunk egy olyan elismert, megbízható márkát amit szinte minden magyar ismerhet. Az Alföldi szaniter termékek ugyanis magas minőséget képviselnek, így bárki számára ideálisak lehetnek. Többek között ennek is köszönhető, hogy az Alföldi termékek vásárlását Veszprémtől, Szegeden át, Debrecenig sehol sem kell nélkülöznünk.

Miért válasszuk az Alföldi termékeket?

Az Alföldi termékek mellett számos indok szól, többek között a:

  • minőség
  • tapasztalat
  • elismertség
  • garancia.

Az Alföldi megalakulása óta mindig is magas minőséget képviselt hazánkban. 1992 -től pedig egészen kiemelkedő, európai színvonal jellemzi a márkát, miután a több mint 270 éves múltra visszatekintő Villeroy & Boch megvásárolta Kelet-Közép-Európa egyik legjelentősebb szanitergyárát.

Minőségi Alföldi szaniterek

Az Alföldi termékek esetében nagy hangsúlyt fektetnek a megbízható minőségre. Így a Villeroy & Boch Magyarország Kft. szaniter termékei fizikai-kémiai paramétereit tekintve megfelelnek a vonatkozó előírásoknak. Szaniter termékeik anyaga porcelán, hasonlóan más vezető kerámia gyártók szaniter termékeihez.

A biztos minőség tudatában az általuk forgalmazott termékekre vonatkozó szabványoknak megfelelnek, és a CE jelöléssel ellátott termékeik megfelelőségét a vonatkozó törvényeknek megfelelően folyamatosan ellenőrzik.

Alföldi WC csészék Veszprémben

Az Alföldi WC csészék, ülőkék és WC elemek a szaniter termékekhez hasonlóan minden szükséges minőségi követelményeknek megfelelnek. Kialakításuk tekintetében a kínálatban találhatunk:

  • alsó kifolyásúak,
  • hátsó kifolyású,
  • mély öblítésen,
  • lapos öblítésű.

Természetesen egy minőségi Alföldi WC-re minden nagyvárosban és kis településen szükség lehet. Alföldi WC vásárlására Veszprémben is természetesen lehetőségünk van, de érdemes a megbízható szaniter és WC webáruházak kínálatát is szemügyre venni ,hiszen jóval szélesebb termékkínálatból válogathatunk így.

Alföldi wellness termékek

Az Alföldi márka alatt ma már nem csak szaniter és WC termékek találhatók, hanem wellness termékek közül is válogathatunk, mint például a fürdőkádak, zuhanyfülkék, kádparavánok. Természetesen ezek a termékek is megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak.

Ennek köszönhetően gyakorlatilag az egész fürdő- és illemhelyiséget berendezhetjük Alföldi termékekkel és így biztosak lehetünk a minőségi, megbízható kialakításban.

Alföldi garanciális termékek

Az Alföldi termékek esetében a minőséget a vállalt garancia időtartama is jól jelzi. Az Alföldi a szaniterkerámiákra korábban vállalt 5 éves garancia időt 2002. április 1-jétől 10 évre emelte. Ez az elképesztően hosszú 10 éves garancia időtartam minden 2002. április 1-je után vásárolt Alföldi szaniterkerámiára vonatkozik, gyártási eredetű hibák esetén, szakszerű beszerelés és rendeltetésszerű használat mellett.

Összegezve: Amennyiben tehát kifejezetten minőségi, megbízható terméket keresünk, akkor arra az Alföldi szaniter, WC termékei kifejezetten ideális választást nyújthatnak. A megbízható webáruházak segítségével pedig az ország bármelyik pontjáról házhoz rendelhetjük a kiszemelt terméket.