A legjobb e-learning megoldások

A Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kara által vezetett, az Európai Unió társtámogatásával megvalósuló projekt célja, hogy megtalálja a szakképzésekben alkalmazható legjobb e-learning megoldásokat.

Ifjúság:

Hírek

Rendőrségi hírek: gázolási kísérlet, 24 óra

A Veszprémi Rendőrkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök 2 sérüléssel járó és 1 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Az egyenruhások 2 főt állítottak elő és 3 főt vettek őrizetbe bűncselekmény, illetve szabálysértés elkövetésének gyanúja miatt.

Hírek:

Politika

Az NVI felkészült a választások lebonyolítására

A Nemzeti Választási Iroda (NVI) felkészült az október 12-ei önkormányzati választások lebonyolítására - közölte a szervezet szerdán az MTI-vel nem sokkal az után, hogy Áder János köztársasági elnök kitűzte a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek általános választásának időpontját.

Hírek:

Gázfutár

Gazdaság

Az MNB újraszabályozta a panaszkezelés rendszerét a pénzügyi szervezeteknél

 A Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke módosította a pénzügyi szervezetek panaszkezelésére vonatkozó szabályokat.

Hírek:

Események

Autó nélkül is szép az élet

A Veszprémi Rendőrkapitányság baleset-megelőzési előadóinak közreműködésével zajlott le egy autómentes közlekedést népszerűsítő rendezvény Veszprémben.

Események:

Életmód

Életmódváltással megelőzhető lenne az Alzheimer-kóros esetek magas száma

Életmódváltással megelőzhető az Alzheimer-kóros esetek egyharmada - állítják a Cambridge-i Egyetem kutatói.

Életmód:

Kitekintő

Világszerte a híres Il Silenzióval emlékeznek az első világháborúra

Vasárnap világszerte egy időben szólaltatják meg neves trombitások a híres katonai takarodó, az Il Silenzio dallamait az első világháború kitörésének századik évfordulója alkalmából. 

Kitekintő:

Sport

Magyar Nagydíj - Átadás előtt a rendőrbázis

Csütörtök délben adják át a mogyoródi Hungaroring főbejáratánál lévő, a hétvégi Forma-1-es Magyar Nagydíj rendezvényeinek zavartalanságát biztosító mobil rendőrbázist, amelyen az utolsó simításokat végzik.

Sport:

Kultúra

Párkányi Raab Péter: ez nem holokauszt-emlékmű

Gábriel arkangyalban nem Magyarország ártatlanságát akarta megörökíteni, a műleírásban viszont elnagyoltan fogalmazott - nyilatkozta a csütörtökön megjelent Heti Válasznak Párkányi Raab Péter szobrászművész, a budapesti német megszállás áldozatainak emlékműve alkotója.

Hírek:

Vallás

Hivatalosan elismerte a Vatikán az ördögűzők társaságát

Hivatalosan elismerte a Szentszék, a római katolikus egyház legfőbb intézménye a nemzetközi ördögűzők társaságát, amelynek tagjai arra hivatottak, hogy megszabadítsák a híveket az őket kínzó démonoktól.

Hírek: